Kolega z Augustowa sprzedaje motocykl -szczegóły :
http://olx.pl/oferta/honda-pc800-pacifi ... c;promoted
Motocykl jak na swój wiek jest w dobrym stanie. 100% bezwypadkowy.
Jest to typowy turystyk bardzo wygodny do dalszych wyjazdów oraz co najważniejsze, nie ma zbytniego apetytu na paliwo (średnio 4,5 - 5,5 l/100km).
Z chęci wyróżnienia go od innych egzemplarzy, część elementów przemalowałem na czarny metalic.
W tym miesiącu została założona nowa tapicerka na siedzenia, antypoślizgowy wierzch (350 zł).
Opona przednia roczna w bardzo dobrym stanie, a tylna założona na koniec ubiegłego sezonu i zrobiłem na niej ok. 200 km.
Kufer centralny mieści jeden kask i dodatkowo zainstalowałem w nim światło STOP z czterech linijek LED oraz dodałem dodatkowe kierunkowskazy diodowe z tyłu. Wszystkie żarówki prócz reflektora przedniego zostały w tym roku zamienione na LEDowe i dodatkowo zabezpieczone stabilizatorami utrzymującymi stałe 12V na żarówkę.
Podgrzewane manetki.
Nowe świece NGK. Wymianę filtra i oleju planowałem zrobić wiosną, ale jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem mogę to zrobić przed oględzinami. Po wymianie filtra i oleju, nic nie robić, tylko jeździć.
Dodatkowo zamontowany jest odtwarzacz MP3 z radiem, alarmem i imitacjami syreny policyjnej wraz z głośnikami Blaupunkta.
Ubezpieczenie ważne jest do 12.06.2015.
Przegląd do 11.06.2015.
Jestem jego pierwszym właścicielem w Polsce. Data rejestracji 13.06.2011r.
Dla zainteresowanych więcej zdjęć, mogę wysłać na e-maila .