murek napisał(a):Zaangażowanie się po stronie kandydata na Prezydenta RP nie wróży nic dobrego.
Też tak myślę .
Mnie osobiście nie przeszkadza poparcie G.Brauna czy innego kandydata z poza mafijnego systemu , ale jeśli może to zaszkodzić rozpoczęciu sezonu na Jasnej Górze , Rajdowi Katyńskiemu i innym wyjazdom organizowanym przez SMMRK to jestem przeciw wszelkiej agitacji nawet jeśli chodzi o promocje tak wartościowego człowieka jakim jest Grzegorz Braun .
Moim zdaniem jeśli już wszedłem w temat wyborczy , należy skupić się głównie na dopilnowaniu przebiegu głosowania i liczenia głosów .
Kampanie i agitacje zostawmy głównie Bronisławowi K. który robi to doskonale kompromitując się i błazniąc na każdym kroku podwyższając tym notowania wszystkim swoim oponentom .
Jak widzimy Bronek K. nie przejmuje się tym zupełnie , bo wierzy w sprawdzone już metody "nie ważne kto głosuje , ważne kto liczy głosy" i w NOC CUDÓW .
A było już tak !!! W 2010r po zamknięciu lokali wyborczych SYSTEM propagandy ogłosił że wygrał Kaczyński , wszyscy położyli się spokojnie spać żeby rano dowiedzieć się że wygrał Komorowski

Było to tylko 5 lat temu , czy już wszyscy zapomnieli że podstawa to kontrola wyborów od najmniejszego lokalu wyborczego do PKW , a nie tylko kampania .
Nie bądzmy naiwni jak w latach poprzednich i w listopadzie ubiegłego roku , nie prześpijmy tego czasu .
Nie zmarnujmy go i nie niszczmy pięknych inicjatyw .
Miejmy również świadomość że obecni ludzie SYSTEMU nie oddadzą władzy w sposób demokratyczny po tych wszystkich przekrętach i zamieszaniu w katastrofe smoleńską . Za dużo im grozi od Polaków i ich mocodawców . Już nie długo dojdzie do różnych "zabiegów", już dochodzi , o których nawet nam się nie śni żeby utrzymać obecny stan posiadania i władzy .
ONI JUŻ MAJĄ TO OPRACOWANE I ZA KILKADZIESIĄT DNI BĘDĄ TO WDRAŻAĆ W CAŁOŚCI .
ZADANIEM POLAKÓW JEST W TYM PRZESZKODZIĆ , BO WYBORY SA WYGRANE . TERAZ TRZEBA TYLKO WYGRAĆ LICZENIE GŁOSÓW !!!!